Jeena ja Vauhtikallot Levynjulkistus bileet Ravintola Kivessä!

12.9.2019
Risto Klemola

To 26.9.2019 Dowhome Kivi Klubi, Kulttuuriravintola Kivi, Tampere.

Jeena ja Vauhtikallot Record Release Party, 

Sweet Jeena and her Sweethearts featuring Wiley Cousins sekä Aron. Mukana Vauhtimmit (juonto) ja kuumat tanssiryhmät Simpsakat Pirkot sekä Vegas Go-Go-Goers! 

Jeena ja Vauhtikallot juhlii ensimmäistä suomenkielistä levyään Kulttuuriravintola Kivessä. Tapauksen kunniaksi on tiedossa varsinainen rytmimusiikin ilotulitus säkenöivällä visuaalisella toteutuksella ja upeilla vierailijoilla. 

Julkkaribileet tuovat lavalle levyn draaman, hauskuuden ja tiheän tunnelman. Jeena ja Vauhtikallot soittaa suomirokkenrollia ja vauhti-iskelmää. Aitoon suomifilmityyliin kuulemme myös humoristisia numeroita ja eksoottista sykettä. 

Lavalle nousee myös Sweet Jeena and her Sweetheartsin ohjelmisto koostuu amerikkalaisen roots- ja rockabillymusiikin helmistä sekä omasta materiaalista. Bändi tunnetaan sekä rakkaudesta juuriin että ennakkoluulottomasta uudistusvimmasta.

Vierailevana tähtenä nähdään huikea texas-pianisti Wiley Cousins, joka on mukana myös levyllä. Iltaa tähdittää myös Elvis-tulkinnoista tunnettu, kansainvälisestikin palkittu Aron. 

Juontajina toimivat hersyvän hillittömät Vauhtimimmit. Tunnelmaa villitsevät myös tanssiryhmät Simpsakat Pirkot sekä Vegas Go-Go-Goers!

Luvassa on värikäs ja vauhdikas ilta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Antakaa vauhdin hurman nousta päähänne ja liikuttaa luitanne! 

Vastaa

Required fields are marked *