Sweet Jeena Huippu uutisia!

15.9.2021
Risto Klemola

Sweetheartsien levy etenee pikku hiljaa.
Korona aukaisi käsittämättömät luovuuden portit Ristolla ja omia biisejä on tullut ryöppyämällä: tänä vuonna 37 loistavaa biisiä !!! 😮😍👍 Ja minäkin olen tehnyt kaksi. 😁
Ei voi kuin ihmetellä, miten luova mieli toimii.☀
Eli haasteena ei tule olemaan materiaalipula vaan sen runsaus!❤✨
Näistä ja muista ke 15.9. ja to 16.9. klo 18: Radio Soi!

Jeena ja Vauhtikallot Suvi-Vintage 10v!

10.6.2021
Risto Klemola

Silirimpsis ja rillumarei!
Kas, ihan oikea KEIKKA – ja vieläpä KAKSIN KAPPALEIN!
Ja kyllä nyt onkin aihetta juhlaan, kun Suomen suloisimman kesätapahtuman
Suvi-Vintagen 10-vuotissynttärit koittavat!
La 3.7.21 klo 15
Su 4.7.21 klo 15

Jeena ja Vauhtikallot tuovat oman rokkaavan ja värikkään panoksensa näihin synttäripirskeisiin Tampereen Tallipihalla! Show on kuin suoraan suomifimistä: draamaa, hauskuutta ja tiheää tunnelmaa. 

Ison merkkipäivän kunniaksi Jeena ja Vauhtikallojen showssa keinuvat mukana tanssiryhmä Simpsakat Pirkot!

Nähdään siellä! 

A new year a new Song!!

12.1.2021
Risto Klemola

Sweet Jeena and her Sweethearts are ready to join the Foreign Legion? But luckily only in this great song! It’s a title from a rehearsal but turned out so well we decided you should hear this. And get kick out of it. Have fun!

Sweet Jeena and her Sweethearts on liittynyt muukalaislegioonaan. Mitä ihmettä? No onneksi vain tään hienon kappaleen sanoissa! Reeneissä työstettiin ja tuli niin kiva, että aateltiin että päätimmekin julkaista teidänkin iloksenne. Olkaa hyvä!

Laulut – Vocals Jeena Rancken Risto Klemola (myös kitara – also guitar)

J Sees Steinway Salonen (myös rummut – also drums)

Merry Christmas!

24.12.2020
Risto Klemola

Merry Christmas Friends! It’s time to have a lovely and wonderful Christmas time and let’s celebrate the qualities that are the best in all of us. Stay healthy and sound. And let’s rock around the X-mas tree. 

Hyvää Joulua ystävät! Nyt on aika kääriytyä ihanuuteen ja juhlia rauhaa ja kaikkea sitä mikä meissä kaikissa on parasta.  
Voidaan hyvin ja rokataan ympäri joulupuun. 

Annual Sweet Halloween special!

15.10.2020
Risto Klemola

Photo Janne Porkka

Our annual Halloween Special at Alberts’ is soon at hand. Ah the horrorfull magic faces dancing to the wild music of Sweet Jeena and her Sweethearts. Screeming Jay Hawkins would be proud of uS! See you there!!! Ahhahahaaa!

Hu Hui ja Ha Haa!!!
Jokavuotinen Sweet Jeena and her Sweethearts Halloween Special tulee Albertin kellariin juuri oikeaan aikaan. Nostattamaan hiukset ja ihokarvat pystyyn ja kannat kattooN! Oudonnäköisyys on etu, nyt olet omiesi joukosahahahaaa! Meikkaa ja maskeeraa pukeudu ja innostu kohta rokataaN!

Jeena ja Vauhtikallot 2.8.2020 Suvi-Vintage!

16.7.2020
Risto Klemola

Kesän huipennus! Jeena ja Vauhtikallot soittaa Tampereen Tallipihalla 2.8.2020 Suvi-Vintagen suloiseksi ja nostaa tunnelman ja tanssijalan. Auringon paisteessa paljon aarteita löydettäväksi ja upeeta musaa, this is it! Showtime n klo 14. Nähään pian!