Nyt Mennään kohti Frantsilaa!

Oi ihanaa, nyt se toteutuu!!
La 4.3.23 Jeena ja Vauhtikallot with Simpsakat  Pirkot Show Hämeenkyrön tunnelmallisessa Frantsilassa! 

Tanner tömisee ja riemu nousee kattoon, kun tämä rillumarei-ryhmä karauttaa Frantsilaan!

Esityksessä voimansa yhdistävät suomalaista rokkenrollia ja vauhti-iskelmää 50-lukulaisittain esittävä veikeä orkesteri Jeena ja Vauhtikallot sekä hulvattoman viehkeä tanssi- ja performanssiryhmä Simpsakat Pirkot!

Tällaista verevää ja viehättävää yhteistyötä orkesterin ja ja tanssijoiden kesken kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Yleisön kanssa interaktiivisiakin elementtejä sisältävä show on herättänyt laajasti ihastusta ja saanut yleisönkin tanssimaan sekä laulamaan mukana! 

Bändin taidokas vauhti ja Pirkkojen simpsakkuus tempaavat rautakangenkin svengaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *