Sweet Jeena with the Sassies@Hdcf RallY!

Sweet Jeena and her Sweethearts with The Sassies Show!

JeE meillä on kunnia olla päättämässä Harley Davidson Club Finlandin kanssa ajokautta Tahkolla perjantaina 22.9!

Mukana paukkeessa ja pärinässä on Sweet Jeena and her Sweethearts with The Sassies Show! Rock and Rollia kera villien koreagrifioiden, bensanhajua ja hurjaa meininkiä lavalla ja yleisössä. Nämä bileet muistetaan pitkään. Vastustamaton vaaran tunne hiipii selkärankaan jo pelkästä ajatuksesta. 
Nähdään siellä. Caan’t waiT!

We’re honoured to be performing at the HDCF end of the season Rally 22.9. at Tahko Hotel. There’s gonna be a lot of rumbling, cool bikes and likeminded crazies around for the event. It’s gonna be one wild party that the survivors are going to spread stories about. See ya’ll there!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *